LED Studio-verlichting

Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L voor LP-CTR Series

De Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L is geschikt voor de LED lampen uit 
de LP-CTR Series. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde 
van de LED-lamp. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals de kleurtemperatuur en 
het vermogen. Doordat de afstandsbediening RC-3L voorzien is van 10 kanalen kunt
u schakelen tussen meerdere LED lampen uit de LP-CTR serie en ze apart van 
elkaar instellen.
Levering:
RC-3L
USB oplaadkabel
Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L voor LP-CTR Series

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-216VC-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED lamp set DV-216VC-K2 is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij accu of batterijhouder, de vrijheid om 
op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-216VC-K2 is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hot shoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes DV-216VC-K2
De LED lamp bevat 216 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp kan worden gevoed door zowel de meegeleverde accu als zes AA-batterijen (niet meegeleverd). Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC9V/2A, zie "Optionele Accessoires").
Op de meegeleverde accu (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
LED verlichtings hoeken
Full power (1 meter): 30 graden
Full power (2 meter): 30 graden
Half power (1 meter): 32 graden
Levering:
LED lamp
Acculader
Accu NP-F750F
Camera bracket
Hotshoe adapter
1 x Batterijhouder
1 x Filter diffuus
1 x Mini balhoofd
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-216VC-K2 incl. Accu

€ 119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

De Falcon Eyes LED DVR-300DVC is een LED ringlamp die zeer geschikt is voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 11 cm.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC
De LED lamp bevat 300 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de 
lamp ook gevoed worden door een optioneel accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: 
"Optionele Accessoires".
Levering:
 • Falcon Eyes DVR-300DVC 
 • Camera beugel 
 • Diffusor 
 • Stroomadapter SP-AC9V/3A
Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-405VC-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-405VC is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij de accu's, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-405VC is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting. De kleurtemperatuur kan ingesteld worden van 3000K tot 7000K. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hotshoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-405VC-K2
De LED lamp bevat 40 instelbare power LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel 
licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp wordt gevoed door 2 accu's. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC15, zie: "Optionele Accessoires").
Op de meegeleverde accu's (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
Levering:
 • 1 x LED lamp 
 • 1 x Acculader 
 • 2 x Accu NP-F750F 
 • 1 x Camera bracket 
 • 1 x Hotshoe adapter 
 • 1 x Kleurenfilter diffuus 
 • 1 x Mini balhoofd 
 • Handleiding 
 • Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-405VC-K2 incl. Accu

€ 159,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED lamp Set DV-300F2-K1 incl. Accu

De Falcon Eyes LED Lamp Set DV-300F2-K1 is een dimbare lamp (95 CRI), bestaande uit 300 LED lampjes, die voor zowel video- als fotografie is geschikt. Met het touchscreen op de achterkant, is de lamp afzondelijk zowel in vermogen als in kleurtemperatuur in te stellen. U hebt, dankzij de meegeleverde accu of batterijhouder, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. Daarom is deze LED lamp ook ideaal om op reis mee te nemen.
De Falcon Eyes DV-300F2-K1 is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-8000K. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van het meegeleverde mini balhoofd of een hotshoe adapter. Daarnaast bevat deze set een handvat waarop de LED lamp is te monteren.
Levering:
1 x Falcon Eyes LED Lamp DV-300F2-K1
1 x Accu
1 x Accu-oplader
1 x Mini balhoofd
1 x Handvat
1 x Draagtas
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED lamp Set DV-300F2-K1 incl. Accu

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED lamp set DV-384CT is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij de accu's, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-384CT is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting. De variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hot shoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes DV-384CT
De LED lamp bevat 384 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp wordt gevoed door 2 accu's. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC15V/3A, zie "Optionele Accessoires"). Op de meegeleverde accu's (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
Levering:
LED lamp 
Acculader 
2 x Accu NP-F550F 
Camera bracket 
Hotshoe adapter 
1 x Kleurenfilter diffuus 
1 x Mini balhoofd 
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT-K2 incl. Accu

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-605CT-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-605CT is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij de accu's, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-605CT is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting. De variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hotshoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-605CT-K2
De LED lamp bevat 60 instelbare power LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. 
Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp wordt 
gevoed door 2 accu's. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC15, zie: "Optionele Accessoires").Op de meegeleverde accu's (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
Levering:
1 x LED lamp
1 x Acculader
2 x Accu NP-F750F
1 x Camera bracket
1 x Hotshoe adapter
1 x Kleurenfilter diffuus
1 x Mini balhoofd
Handleiding
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-605CT-K2 incl. Accu

€ 209,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-D500U op 230V

De Falcon Eyes LED lamp LP-D500U biedt een stabiele kleurtemperatuur van 5500-6000K. 
LED-lampen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte 
afgeven. De LP-D500U is voorzien van 500 traploos instelbare lampjes, maakt vrijwel geen geluid 
en het licht is vrij van flikkering. De LED lamp werkt op 230V netvoeding, maar is ook gebruikt 
worden in combinatie met een accupack. Hiervoor kan de MV-AD2 accupack of een V-mount 
accu gebruikt worden, zie: "Optionale Accessoires".
Levering:
LP-D500U LED-lamp
Kleppenset
U-bracket
Voedingskabel
Handleiding
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-D500U op 230V

€ 229,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC op 230V

De Falcon Eyes LED ringlamp DVR-630DVC is zeer geschikt voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 10 cm.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-630DVC
De LED lamp bevat 630 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. 
Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optioneel accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
 • Falcon Eyes DVR-630DVC 
 • Camera beugel 
 • Diffusor 
 • Stroomadapter SP-AC15V/3A
Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC op 230V

€ 239,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-820TD op 230V PRO

De Falcon Eyes LP-820TD is een professionele LED Lamp die voorzien is van 820 LED's die samen een hoog vermogen van 52W leveren. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. De meegeleverde U-bracket is voorzien van een standaard spigot aansluiting waardoor de lamp op vrijwel ieder lampstatief 
past, maar ook ergens aan opgehangen kan worden.
De lamp werkt op 230V, maar kan ook door een V-Mount accu gevoed worden, zie: “Optionele Accessoires”. Daarnaast wordt de LP-820TD lamp geleverd met kleppenset en diffuus filter. De kleppenset heeft een zwarte kleur, maar kan bekleed worden met een zilveren laag (met behulp van klittenband). 
LED lampen produceren vrijwel geen warmte en zijn vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video opnames, maar ook voor product- en portretfotografie.
Levering:
LED lamp LP-820TD
Kleppenset
Zilveren bekleding voor kleppenset
Diffuusfilter
U-bracket
Voedingskabel + transformator SP-AC15V/7A
Draagtas
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-820TD op 230V PRO

€ 345,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LPS-1000TD op 230V

De Falcon Eyes LED Bi-Color Lamp Dimbaar LPS-1000CTR is ideaal voor de fotograaf of videograaf die langdurig gebruik wil maken van Bi-Color LED continulicht. De Bi-Color LED lamp heeft een metalen behuizing met koeling, dit maakt hem geschikt voor langdurig gebruik. De kleurtemperatuur is traploos instelbaar van 3000K-7000K middels het digitale display. De Bi-Color LED lamp is handmatig in te stellen op 10 kanalen en 100 subkanalen. Dit is ideaal wanneer u meerdere Falcon Eyes LPS-1000CTR lampen in uw studio heeft staan, die u allemaal een andere kleurtemperatuur wilt geven. Als u de Bi-Color LED lamp uitschakelt, dan worden alle instellingen automatisch opgeslagen.
Mogelijkheden Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LPS-1000CTR
De functionaliteit van de Bi-Color LED lamp is uit te breiden met de RC-3L afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de Bi-Color LED lamp helemaal op afstand besturen. U kunt zelfs per kanaal de kleurtemperatuur instellen. De Bi-Color LED lamp is voorzien van een Falcon Eyes bajonetaansluiting. Hierop kunt u vele verschillende optionele accessoires aansluiten, waaronder een softbox, snoot, of beautydish. Op meegeleverde reflector kunt u een optionele kleppenset of honingraat plaatsen. Dit zorgt voor nog meer belichtingsmogelijkheden! Voor optionele accessoires en de RC-3L afstandsbediening, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
1 x LED lamp
1 x Voedingskabel
1 x Reflector Ø 20 cm
Falcon Eyes Bi-Color LED Lamp Dimbaar LPS-1000TD op 230V

€ 359,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1024CT op 230V PRO

De Falcon Eyes LP-DB1024CT LED Lamp heeft een lichtopbrengst van 63W. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. LED lampen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeven. Deze LED lamp is voorzien van 1024 traploos instelbare lampjes, maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering. De LP-DB1024CT lamp wordt geleverd inclusief een kleppenset. Dankzij de antelbare beugel kan de LED lamp naar voren en naar achteren gekanteld worden.
Specificaties Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1024CT op 230V
De lamp werkt op 230V, maar kan ook door een accupack gevoed worden. Deze accupack (MV-AD2) is los verkrijgbaar. Om het accupack op de lamp aan te sluiten heeft u een aparte kabel nodig, zie “Optionele Accessoires”. Daarnaast heeft deze professionele LED lamp ook een aansluiting voor een V-Mount / Sony Camcorder Accu (14,8V). Hierdoor is de lamp ook bruikbaar is op locatie. Zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
LED Lamp LEB-1024L-SY
U-bracket
2 x bevestigingsbeugel
AC Stroom Adapter (SP-AC15V/7A)
Kleppenset
Handleiding
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1024CT op 230V PRO

€ 369,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V

De Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY is zeer geschikt voor het belichten van grotere gebieden bij fotografie en videografie. Het dimbare continulicht kan gebruikt worden met een V-mount accu (14,8V), waardoor het continulicht een ideale partner is wanneer u buiten fotografeert of filmt. Maar ook voor binnen, als u een LED-lamp nodig heeft met veel vermogen, is deze lamp uw ideale partner. De LED-lamp wordt geleverd met een handige transporttas, waarmee u hem probleemloos van locatie naar locatie kunt vervoeren. De Linkstar LEB-2245-SY biedt een knippervrije en traploos instelbare verlichting, met een kleurtemperatuur van 5700K. Dankzij de verlengstang met kogelgewricht kan de lamp zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook in alle standen er tussen. De LED-lamp is te monteren op ieder universeel lampstatief met spigot. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY
De LED lamp bevat 224 instelbare power-LEDs. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een diffuusdoek, voor een zachtere spreiding van het licht. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp kan worden gevoed door zowel netstsroom als een V-mount accu (14,8V), omdat het dimbare continulicht een V-mount aansluiting heeft.
Levering:
 • LED-lamp 
 • Tilting bracket 
 • Diffuusdoek 
 • Stroomadapter SP-AC15 (15V 10A) 
 • Tas
Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V

€ 449,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY op 230V

De Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY is zeer geschikt voor het belichten van grotere gebieden bij fotografie en videografie. Het dimbare continulicht kan gebruikt worden met een V-mount accu (14,8V), waardoor het continulicht een ideale partner is wanneer u buiten fotografeert of filmt. Maar ook voor binnen, als u een LED-lamp nodig heeft met veel vermogen, is deze lamp uw ideale partner. De LED-lamp wordt geleverd met een handige transporttas, waarmee u hem probleemloos van locatie naar locatie kunt vervoeren. De Linkstar LEB-2245-L-SY biedt een knippervrije en traploos instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K. De kleurtemperatuur wordt nauwkeurig weergegeven op het LCD scherm op de achterkant. Dankzij de verlengstang met kogelgewricht kan de lamp zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook in alle standen er tussen. De LED-lamp is te monteren op ieder universeel lampstatief met spigot. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY
De LED-lamp bevat 224 instelbare power-LEDs. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een diffuusdoek, voor een zachtere spreiding van het licht. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED-lamp kan worden gevoed door zowel netstroom als een V-mount accu (14,8V), omdat het dimbare continulicht een V-mount aansluiting heeft.
Levering:
LED-lamp 
Tilting bracket 
Diffuusdoek 
Stroomadapter SP-AC15 (15V 10A) 
Tas
Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY op 230V

€ 489,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1200CTR op 230V PRO

De Falcon Eyes LP-DB1200CTR LED Lamp heeft een lichtopbrengst van 80W. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. Met de optioneel bij te bestellen afstandsbediening RC-3L kunt u 1 of meerdere lampen apart van elkaar op afstand instellen. LED lampen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeven. Deze LED lamp is voorzien van 1200 traploos instelbare led-lampjes, maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering (ideaal voor filmen). De LP-DB1200CTR lamp wordt geleverd inclusief een kleppenset. Dankzij de kantelbare beugel kan de LED lamp naar voren en naar achteren gekanteld worden. De beugel (inclusief LED-Lamp) kan op iedere universele lampstatief van ieder merk worden geplaatst, dankzij zijn universele statief aansluiting aan de onderzijde van de beugel. De lamp werkt op 230V netstroom. Daarnaast heeft deze professionele LED lamp ook een aansluiting voor een V-Mount / Sony Camcorder Accu (14,8V), hierdoor is de lamp mobiel inzetbaar. Met een optionele koffer van Explorer Cases is het geheel eenvoudig en veilig mee te nemen (zie: "Optionele Accessoires").
Levering:
LED Lamp LP-DB1200CTR
transparant filter
Nylon tas met rits
AC Adapter
kleppenset
U-bracket
fullcolor verpakking
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1200CTR op 230V PRO

€ 559,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-2100CTR op 230V PRO

De Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-2100CTR op 230V is ideaal voor de fotograaf of videograaf die langdurig gebruik wil maken van LED continulicht. De LED lamp heeft een metalen behuizing met koeling, dit maakt hem geschikt voor langdurig gebruik. De kleurtemperatuur is traploos instelbaar van 3000K-7000K middels het digitale display. De LED lamp is handmatig in te stellen op 10 kanalen en 100 subkanalen. Dit is ideaal wanneer u meerdere Falcon Eyes LPS-2100CTR lampen in uw studio heeft staan, die u allemaal een andere kleurtemperatuur wilt geven. Als u de LED lamp uitschakelt, dan worden alle instellingen automatisch opgeslagen.
Mogelijkheden Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-2100CTR op 230V
De functionaliteit van de LED lamp is uit te breiden met de RC-3L afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u de LED lamp helemaal op afstand besturen. U kunt zelfs per kanaal de kleurtemperatuur instellen. De LED lamp is voorzien van een Falcon Eyes bajonetaansluiting. Hierop kunt u vele verschillende Falcon Eyes optionele accessoires aansluiten, waaronder een softbox, snoot, of beautydish. Op meegeleverde reflector kunt u een optionele kleppenset of honingraat plaatsen. Dit zorgt voor nog meer belichtingsmogelijkheden! Voor optionele accessoires en de RC-3L afstandsbediening, zie: "Optionele accessoires".
LED verlichtings hoeken (zonder gebruik reflector)
Full power (1 meter): 62 graden
Full power (2 meter): 66 graden
Half power (1 meter): 88 graden
Half power (2 meter): 64 graden
Levering:
1 x LED lamp
1 x Voedingskabel
1 x Reflector
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LPS-2100CTR op 230V PRO

€ 599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1600 op 230V PRO

De Falcon Eyes LP-DB1600 LED Lamp heeft een lichtopbrengst van 102W. De lamp is zeer geschikt voor het belichten bij model fotografie, dankzij zijn striplight vorm. Met behulp van de draaiknop, kan het vermogen van de lamp traploos geregeld worden. Deze LED lamp is prima geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeeft. Deze LED lamp is voorzien van 1600 traploos instelbare led-lampjes, maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering (ideaal voor filmen). De LP-DB1600 lamp wordt geleverd inclusief een tweedelig kleppenset. Dankzij de meegeleverde statief bal-montage, kan de LED lamp vrijwel alle kanten op gekanteld worden. Deze universele montage zorgt ervoor dat die op ieder universele lampstatief van alle merken kan worden geplaatst. Met meegeleverde tas kunt u de LED lamp eenvoudig meenemen op locatie. De lamp werkt op 230V netstroom. Daarnaast heeft deze professionele LED lamp ook een aansluiting voor een V-Mount / Sony Camcorder Accu (14,8V), hierdoor is de lamp mobiel inzetbaar.
Levering:
LP-DB1600 LED Lamp
Nylontas met rits en draagriem
Net adapter SP-AC15V/10A
Statief montage
Diffuus doek
Licht afscherm hoes (links en rechts) voor kleppen set.
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1600 op 230V PRO

€ 649,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB4485CTR op 230V PRO

De Falcon Eyes LP-DB4485CTR LED Lamp heeft een lichtopbrengst van 224W. De lamp is zeer geschikt voor het belichten bij model fotografie, dankzij zijn striplight vorm. Met behulp van het LCD display, kan het vermogen van de lamp traploos geregeld worden. Deze LED lamp is prima geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeven. Deze LED 
lamp is voorzien van 448 traploos instelbare led-lampjes (Power Leds, 0.5W per LED), maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering (ideaal voor filmen). De lamp wordt geleverd met afstandsbediening, waarmee u de kleurtemperatuur en het vermogen van de lamp kunt veranderen. De LED lampen van de LP-DB4485CTR zijn verdeeld in twee gescheiden groepen, die apart van elkaar in te stellen zijn. Per groep kan hetzelfde of een apart kanaal ingesteld worden, zodat de afstandsbediening beide groepen tegelijk of apart van elkaar kan aansturen.
Mogelijkheden Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB4485CTR op 230V
De LP-DB4485CTR lamp wordt geleverd inclusief een tweedelige kleppenset. Dankzij de meegeleverde statief bal-montage, kan de LED lamp vrijwel alle kanten op gekanteld worden. Deze universele montage zorgt ervoor dat die op ieder universele ampstatief van alle merken kan worden geplaatst. Met de meegeleverde tas kunt u de LED lamp eenvoudig meenemen op locatie. De lamp werkt op 230V netstroom. Daarnaast heeft deze professionele LED lamp ook een aansluiting voor twee V-Mount Sony Camcorder Accus (14,8V), hierdoor is de lamp mobiel inzetbaar.
LED verlichtings hoeken
Full power (1 meter): 34 graden / Full power (2 meter): 36 graden
Levering:
LP-DB4485CTR LED Lamp
Nylontas met rits en draagriem
Net adapter SP-AC15V/10A
Statief montage
Diffuus doek
RC-3L afstandsbediening
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB4485CTR op 230V PRO

€ 1.119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen