LED Studio-verlichting

Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L voor LP-CTR Series

De Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L is geschikt voor de LED lampen uit 
de LP-CTR Series. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde 
van de LED-lamp. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals de kleurtemperatuur en 
het vermogen. Doordat de afstandsbediening RC-3L voorzien is van 10 kanalen kunt
u schakelen tussen meerdere LED lampen uit de LP-CTR serie en ze apart van 
elkaar instellen.
Levering:
RC-3L
USB oplaadkabel
Falcon Eyes LED Afstandsbediening RC-3L voor LP-CTR Series

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-216VC-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED lamp set DV-216VC-K2 is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij accu of batterijhouder, de vrijheid om 
op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-216VC-K2 is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hot shoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes DV-216VC-K2
De LED lamp bevat 216 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp kan worden gevoed door zowel de meegeleverde accu als zes AA-batterijen (niet meegeleverd). Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC9V/2A, zie "Optionele Accessoires").
Op de meegeleverde accu (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
LED verlichtings hoeken
Full power (1 meter): 30 graden
Full power (2 meter): 30 graden
Half power (1 meter): 32 graden
Levering:
LED lamp
Acculader
Accu NP-F750F
Camera bracket
Hotshoe adapter
1 x Batterijhouder
1 x Filter diffuus
1 x Mini balhoofd
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-216VC-K2 incl. Accu

€ 119,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

De Falcon Eyes LED DVR-300DVC is een LED ringlamp die zeer geschikt is voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 11 cm.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC
De LED lamp bevat 300 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de 
lamp ook gevoed worden door een optioneel accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: 
"Optionele Accessoires".
Levering:
 • Falcon Eyes DVR-300DVC 
 • Camera beugel 
 • Diffusor 
 • Stroomadapter SP-AC9V/3A
Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED lamp Set DV-300F2-K1 incl. Accu

De Falcon Eyes LED Lamp Set DV-300F2-K1 is een dimbare lamp (95 CRI), bestaande uit 300 LED lampjes, die voor zowel video- als fotografie is geschikt. Met het touchscreen op de achterkant, is de lamp afzondelijk zowel in vermogen als in kleurtemperatuur in te stellen. U hebt, dankzij de meegeleverde accu of batterijhouder, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. Daarom is deze LED lamp ook ideaal om op reis mee te nemen.
De Falcon Eyes DV-300F2-K1 is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-8000K. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van het meegeleverde mini balhoofd of een hotshoe adapter. Daarnaast bevat deze set een handvat waarop de LED lamp is te monteren.
Levering:
1 x Falcon Eyes LED Lamp DV-300F2-K1
1 x Accu
1 x Accu-oplader
1 x Mini balhoofd
1 x Handvat
1 x Draagtas
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED lamp Set DV-300F2-K1 incl. Accu

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT-K2 incl. Accu

De Falcon Eyes LED lamp set DV-384CT is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ook is de LED lamp ideaal om op reis mee te nemen. Doordat het dimbare continulicht koppelbaar is, kunt u meerdere LED lampen aan elkaar koppelen tot een groot lichtpaneel. U hebt, dankzij de accu's, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. De Falcon Eyes DV-384CT is compact, heeft een licht gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting. De variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd mini balhoofd of hot shoe adapter. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels meegeleverd camera bracket. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Falcon Eyes DV-384CT
De LED lamp bevat 384 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp wordt gevoed door 2 accu's. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optionele stroomadapter (SP-AC15V/3A, zie "Optionele Accessoires"). Op de meegeleverde accu's (Sony compatibel) wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
Levering:
LED lamp 
Acculader 
2 x Accu NP-F550F 
Camera bracket 
Hotshoe adapter 
1 x Kleurenfilter diffuus 
1 x Mini balhoofd 
Kleurenverpakking
Falcon Eyes LED Lamp Set Dimbaar DV-384CT-K2 incl. Accu

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC op 230V

De Falcon Eyes LED ringlamp DVR-630DVC is zeer geschikt voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 10 cm.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-630DVC
De LED lamp bevat 630 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. 
Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optioneel accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
 • Falcon Eyes DVR-630DVC 
 • Camera beugel 
 • Diffusor 
 • Stroomadapter SP-AC15V/3A
Falcon Eyes LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC op 230V

€ 239,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V

De Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY is zeer geschikt voor het belichten van grotere gebieden bij fotografie en videografie. Het dimbare continulicht kan gebruikt worden met een V-mount accu (14,8V), waardoor het continulicht een ideale partner is wanneer u buiten fotografeert of filmt. Maar ook voor binnen, als u een LED-lamp nodig heeft met veel vermogen, is deze lamp uw ideale partner. De LED-lamp wordt geleverd met een handige transporttas, waarmee u hem probleemloos van locatie naar locatie kunt vervoeren. De Linkstar LEB-2245-SY biedt een knippervrije en traploos instelbare verlichting, met een kleurtemperatuur van 5700K. Dankzij de verlengstang met kogelgewricht kan de lamp zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook in alle standen er tussen. De LED-lamp is te monteren op ieder universeel lampstatief met spigot. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY
De LED lamp bevat 224 instelbare power-LEDs. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een diffuusdoek, voor een zachtere spreiding van het licht. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp kan worden gevoed door zowel netstsroom als een V-mount accu (14,8V), omdat het dimbare continulicht een V-mount aansluiting heeft.
Levering:
 • LED-lamp 
 • Tilting bracket 
 • Diffuusdoek 
 • Stroomadapter SP-AC15 (15V 10A) 
 • Tas
Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V
€ 449,00

€ 389,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY op 230V

De Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY is zeer geschikt voor het belichten van grotere gebieden bij fotografie en videografie. Het dimbare continulicht kan gebruikt worden met een V-mount accu (14,8V), waardoor het continulicht een ideale partner is wanneer u buiten fotografeert of filmt. Maar ook voor binnen, als u een LED-lamp nodig heeft met veel vermogen, is deze lamp uw ideale partner. De LED-lamp wordt geleverd met een handige transporttas, waarmee u hem probleemloos van locatie naar locatie kunt vervoeren. De Linkstar LEB-2245-L-SY biedt een knippervrije en traploos instelbare verlichting, met een variabele kleurtemperatuur van 3000K-7000K. De kleurtemperatuur wordt nauwkeurig weergegeven op het LCD scherm op de achterkant. Dankzij de verlengstang met kogelgewricht kan de lamp zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook in alle standen er tussen. De LED-lamp is te monteren op ieder universeel lampstatief met spigot. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".
Specificaties Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY
De LED-lamp bevat 224 instelbare power-LEDs. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een diffuusdoek, voor een zachtere spreiding van het licht. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED-lamp kan worden gevoed door zowel netstroom als een V-mount accu (14,8V), omdat het dimbare continulicht een V-mount aansluiting heeft.
Levering:
LED-lamp 
Tilting bracket 
Diffuusdoek 
Stroomadapter SP-AC15 (15V 10A) 
Tas
Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-L-SY op 230V
€ 489,00

€ 389,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-29TDX Set 1

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-29TDX Set 1

Deze combi bestaat uit een RX-29TDX paneel, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u een W806 statief, softbox, honingraat en een RC-3T afstandsbediening. Het RX-29TDX paneel is flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren.

Toepassing RX-29TDX set 1

De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. Het RX-29TDX paneel zorgt bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

Levering:

 • 1x RX-29TDX
 • 1x Softbox
 • 1x Honingraat
 • 1x RC-3T afstandsbediening
 • 1x W806 statief

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1600 op 230V PRO
€ 678,00

€ 599,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Bi-Color LED Paneel RX-29TDX Set 2

Deze combi bestaat uit twee RX-29TDX panelen, met daarbij alle benodigde accessoires. Zo ontvangt u W806 statieven, softboxen, honingraten en een RC-3T afstandsbediening. Het RX-29TDX paneel is flexibel buigzaam en de CRI waarde van 95 zorgt voor natuurlijke kleuren.

Toepassing RX-29TDX set 2

De set is ideaal wanneer u uw verlichting in één keer wilt verbeteren naar professioneel niveau. Het RX-29TDX paneel zorgt bij zowel foto- als video-opnames voor vele mogelijkheden. De lichtgewicht materialen zorgen ervoor dat u de set moeiteloos meeneemt op locatie. Optioneel zijn V-mount accu’s beschikbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stopcontact. Details van alle individuele producten vindt u op de losse productpagina’s.

Levering:

 • 2x RX-29TDX
 • 2x Softbox
 • 2x Honingraat
 • 2x RC-3T afstandsbediening
 • 2x W806 statief

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 4 weken
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB1600 op 230V PRO
€ 1.287,00

€ 1.099,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen