FALCON EYES - Losse flitser

Falcon Eyes Studioflitser SS-150D

Falcon Eyes Studioflitser SS-150D
 
De Falcon Eyes studioflitser SS-150D met 150Ws flitsvermogen is zeer geschikt voor het inrichten van een kleine studio of pasfotohoek. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht is hij ook eenvoudig mee te nemen voor fotografie op locatie. De flitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen. Dankzij de kantelbare beugel kan de studioflitser naar voren en naar achteren gekanteld worden. Deze flitser is zeer nauwkeurig in te stellen, met stappen van 1/16e tot vol vermogen.

Deze flitser is de vernieuwde uitvoering van de wel bekende SS-150F, met als belangrijkste verbetering dat de instelbaarheid van de flitser is veranderd van 1/8 tot vol naar 1/16 tot vol. De flitser is verpakt in een full color verpakking en wordt helemaal compleet geleverd inclusief alle benodigde kabels. Optioneel zijn er voor de Falcon Eyes SS-150D studioflitser diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een kleppenset,snoot, kleurenfilters, honingraat en diverse maten softboxen. Deze zijn te vinden onder: "Optionele Accessoires". Deze optionele accessoires passen op alle merken flitskoppen met een universele ronde hals van 9,3 cm.
Levering:
 Flitser SS-150D 
Synchronisatiekabel (2,9 m) 
Instellamp (G6.35) 
Voedingskabel 
Handleiding (Engels) 

 Kleurenverpakking

Falcon Eyes Studioflitser SS-150D

€ 89,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser SS-200D

Falcon Eyes Studioflitser SS-200D
 
Deze studioflitser met 200Ws flitsvermogen is zeer geschikt voor het inrichten van een kleine studio of pasfotohoek. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht is hij ook eenvoudig mee te nemen voor fotografie op locatie. De flitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen. Dankzij de kantelbare beugel kan de studioflitser naar voren en naar achteren gekanteld worden. Door de ingebouwde slave-ontvanger kan deze flitser in combinatie met andere flitsers gebruikt worden.

Deze flitser is de vernieuwde uitvoering van de wel bekende SS-200F, met als belangrijkste verbetering dat de instelbaarheid van de flitser is veranderd van 1/8 tot vol naar 1/16 naar vol. De set wordt verpakt in een fraaie geschenkdoos en wordt helemaal compleet geleverd inclusief alle benodigde kabels. 

Optioneel zijn er voor de SS flitsers diverse accessoires te verkrijgen, zoals een kleppenset, snoot, kleurenfilters, honingraat en diverse maten softboxen. Deze zijn te vinden bij "Optionele Accessoires". Deze optionele accessoires passen op alle merken flitskoppen met een universele ronde hals van 9,3 cm.
Levering:
Flitser SS-200D 
Synchronisatiekabel (2,9 m) 
Instellamp (G6.35) 
Voedingskabel 
Handleiding (Engels) 
Kleurenverpakking
Falcon Eyes Studioflitser SS-200D

€ 99,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TB-400D Metaal Nieuw !!!!

Falcon Eyes Studioflitser TB-400D Metaal
De Falcon Eyes studioflitser TB-400D is een zeer professionele studioflitser met een compacte behuizing. De flitser is zeer geschikt voor het creëren van het gewenste lichteffect bij portretfotografie, trouwfotografie en productfotografie. 
Om nog meer uit de flitser te halen kunt u kiezen om accessoires toe te voegen. U kunt deze vinden onder "Optionele Accessoires."
Specificaties Falcon Eyes Studioflitser TB-400D
De Falcon Eyes TB-400D studioflitser heeft een flitsvermogen van 400Ws en heeft dankzij een instelbaarheid van 1/32 tot vol vermogen veel belichtingsmogelijkheden. Dankzij het digitale display is de flitser nauwkeurig instelbaar. De tiptoetsen vergroten het gebruiksgemak. De snelle laadtijd, robuuste metalen behuizing en ingebouwde slave-ontvanger maken dat de flitser geschikt is voor professioneel gebruik. Ook heeft de flitser een autodump functie. Dit houdt in dat wanneer een hoger vermogen naar beneden wordt bijgesteld, de flitser zich automatisch ontlaadt. De instellamp is in- en uit te schakelen en het vermogen hiervan kan proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Tevens beschikt de flitser over de handige functie om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede, derde, vierde of vijfde flits. Zo kunt u de flitser af laten gaan op een flits naar keuze.
De TB-400D flitser heeft aan de voorzijde een S-bajonetaansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en een kleppenset. De S-bajonetaansluiting is tevens compatible met een aantal andere merken die ook het S-type bajonet gebruiken zoals Linkstar en Bowens.
 
Levering:
 • 1 x Studioflitser TB-400 
 • 1 x Reflector (18 cm) 
 • 1 x 50W Instellamp 
 • 1 x Synchronisatiekabel 
 • 1 x Stroomkabel 
 • 1 x Handleiding 
 • Kleurenverpakking
Falcon Eyes Studioflitser TB-400D Metaal Nieuw !!!!

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-300A

Falcon Eyes Studioflitser TF-300A
 
De professionele Falcon Eyes Studioflitser TF-300A heeft een flitsvermogen van 300 Ws en een instellamp met 150 Watt vermogen. De TF-A serie flitsers van Falcon Eyes zijn uitgebreide flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger, motorkoeling voor langdurig gebruik en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en is kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld.

De flitser is aan de onderkant voorzien van een standaard spigot aansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lampstatief geplaatst kan worden. De flitser heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en reflectoren.
Levering:
Flitser TF-300A 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector 
Beschermdop 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel 
Handleiding
Falcon Eyes Studioflitser TF-300A

€ 189,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-301 Digitaal

Falcon Eyes Studioflitser TF-301 Digitaal
 
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-301 met 300Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebouwde slave-ontvanger (uitschakelbaar). De flitser is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. Uiteraard is de 150W instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen 
hiervan ook proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Ook heeft de flitser een autodump functie. Dit houdt in dat de flitser zich automatisch ontlaadt, wanneer het vermogen naar beneden wordt bijgesteld. Ready-indicatie geschiedt middels LED en uitschakelbare beeper. 
Mogelijkheden Falcon Eyes TF-301 Digitaal
 
De flitser is aan de onderkant voorzien van een standaard spigotaansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De flitser heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonetaansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en een kleppenset. Tevens bevat de voet een parapluhouder waarin u een optionele paraplu kunt steken. Voor alle beschikbare accessoires zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
Studioflitser TF-301 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector ∅ 20 cm 
Beschermdop voor transport 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-301 Digitaal

€ 209,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-400A

Falcon Eyes Studioflitser TF-400A
 
De professionele Falcon Eyes Studioflitser TF-400A heeft een flitsvermogen van 400 Ws en een instellamp met 150 Watt vermogen. De TF-A serie flitsers van Falcon Eyes zijn uitgebreide flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger, motorkoeling voor langdurig gebruik en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en is kan het vermogen hiervan ook 
automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld.
De lamp is aan de onderkant voorzien van een standaard spigot aansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De lamp heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waardoor vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en reflectoren.
Levering:
Flitser TF-400A 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector 
Beschermdop 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel 
Handleiding
Falcon Eyes Studioflitser TF-400A

€ 215,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-401 Digitaal

Falcon Eyes Studioflitser TF-401 Digitaal
 
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-401 met 400Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele  flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebouwde slave-ontvanger (uitschakelbaar). De flitser is zeer nauwkeurig in te stellen door middel van het digitale display. Uiteraard is de 150W instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Ook heeft de flitser een autodump functie. Dit houdt in dat de flitser zich automatisch ontlaadt, wanneer het vermogen naar beneden wordt bijgesteld. Ready-indicatie geschiedt middels LED en uitschakelbare beeper. 
Mogelijkheden Falcon Eyes TF-401 Digitaal
De flitser is aan de onderkant voorzien van een standaard spigotaansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De flitser heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en een kleppenset. Tevens bevat de voet een parapluhouder waarin u een optionele paraplu kunt steken. Voor alle beschikbare accessoires zie:
"Optionele Accessoires".
Levering:
Studioflitser TF-401 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector ∅ 20 cm 
Beschermdop voor transport 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-401 Digitaal

€ 229,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-600A

Falcon Eyes Studioflitser TF-600A
De professionele Falcon Eyes Studioflitser TF-600A heeft een flitsvermogen van 600 Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-A serie flitsers van Falcon Eyes zijn uitgebreide flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger, motorkoeling voor langdurig gebruik en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en is kan het vermogen hiervan ook 
automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld.
De lamp is aan de onderkant voorzien van een standaard spigot aansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De lamp heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waardoor vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en reflectoren.
Levering:
Flitser TF-600A 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector 
Beschermdop 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel 
Handleiding
Falcon Eyes Studioflitser TF-600A

€ 269,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-601 Digitaal

Falcon Eyes Studioflitser TF-601 Digitaal
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-601 met 600Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebouwde slave-ontvanger (uitschakelbaar). De flitser is zeer nauwkeurig in 
te stellen door middel van het digitale display. Uiteraard is de 250W instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Ook heeft de flitser een autodump functie. Dit houdt in dat de flitser zich automatisch ontlaadt, wanneer het vermogen naar beneden wordt bijgesteld. Ready-indicatie geschiedt middels LED en uitschakelbare beeper. 
Mogelijkheden Falcon Eyes TF-601 Digitaal
De flitser is aan de onderkant voorzien van een standaard spigotaansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De flitser heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waarop vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en een kleppenset. Tevens bevat de voet een parapluhouder waarin u een optionele paraplu kunt steken. Voor alle beschikbare accessoires zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
Studioflitser TF-601 
Flitsbuis 
Instellamp 
Reflector ∅ 20 cm 
Beschermdop voor transport 
Synchronisatiekabel 
Voedingskabel 
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-601 Digitaal

€ 289,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-900A

De professionele Falcon Eyes Studioflitser TF-900A heeft een flitsvermogen van 900 Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-A serie flitsers van Falcon Eyes zijn uitgebreide flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger, motorkoeling voor langdurig gebruik en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en is kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld.
De lamp is aan de onderkant voorzien van een standaard spigot aansluiting, waardoor deze op vrijwel ieder lamp statief geplaatst kan worden. De lamp heeft aan de voorzijde een Falcon Eyes bajonet aansluiting, waardoor vele verschillende accessoires aan te sluiten zijn, zoals softboxen, beauty dishes en reflectoren.
Voor alle accessoires die geschikt zijn voor deze flitser, klik hier.
Levering:
Flitser TF-900A
Flitsbuis
Instellamp
Reflector
Beschermdop
Synchronisatiekabel
Voedingskabel
Handleiding
Falcon Eyes Studioflitser TF-900A

€ 319,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-400L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitser TF-400L met LCD Scherm
 
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 400Ws en een instellamp met 150 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid.
Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting. Maar wat deze flitser echt onderscheidt, zijn deze dingen:
Duidelijk LCD-scherm
Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar. 
Intelligente afstandsbediening (optioneel)
Met de optionele draadloze afstandsbediening RC-2L kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de flitser buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 verschillende flitsers aansturen. Zie "Optionele Accessoires". 
De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits
Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.
Levering:
Falcon Eyes TF-400L studioflitser 
Voedingskabel 
Synchrokabel 
Reflector 
Flitsbuis 
Instellamp 150W 
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-400L met LCD Scherm

€ 325,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-600L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitser TF-600L met LCD Scherm
 
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 600Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting.
Maar wat deze flitser echt onderscheidt, zijn deze dingen:
Duidelijk LCD-scherm
Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar. 
Intelligente afstandsbediening (optioneel)
Met de optionele RC-2L draadloze afstandsbediening kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de flitser 
buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 verschillende flitsers aansturen. Zie "Optionele Accessoires". 
De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits
Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.
Levering:
Falcon Eyes TF-600L studioflitser 
Voedingskabel 
Synchronisatiekabel 
Reflector 
Flitsbuis 
Instellamp 250W 
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-600L met LCD Scherm

€ 359,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-900L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitser TF-900L met LCD Scherm
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 900Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting.
Maar wat deze flitser echt onderscheidt, zijn deze dingen:
Duidelijk LCD-scherm
Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar. 
Intelligente afstandsbediening (optioneel)
Met de optionele RC-2L draadloze afstandsbediening kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de 
flitser buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 
verschillende flitsers aansturen. Zie "Optionele Accessoires". 
De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits
Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via 
de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits 
meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.
Levering:
Falcon Eyes TF-900L studioflitser 
Voedingskabel 
Synchronisatiekabel 
Reflector 
Flitsbuis 
Instellamp 250W 
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-900L met LCD Scherm

€ 429,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Studioflitser TF-1200L met LCD Scherm

Falcon Eyes Studioflitser TF-1200L met LCD Scherm
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 1200Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonet-aansluiting voor accessoires, een ingebouwde slave-ontvanger en een nauwkeurige instelbaarheid. Uiteraard is de instellamp in- en uit te schakelen en kan het vermogen hiervan ook automatisch proportioneel met het flitsvermogen worden ingesteld. Verder is de flitser uitgerust met een auto-powerdump functie en beveiliging tegen oververhitting. Maar wat deze flitser echt onderscheidt, zijn deze dingen:
Duidelijk LCD-scherm
Het helderblauw verlichte LCD-scherm is goed afleesbaar. 
Intelligente afstandsbediening (optioneel)
Met de optionele RC-2L draadloze afstandsbediening kunt u de instellingen, zoals het flitsvermogen, wijzigen terwijl de flitser 
buiten uw bereik staat opgesteld (bijvoorbeeld op 3 meter hoogte). Tevens kunt u met de afstandsbediening tot 10 verschillende flitsers aansturen. Zie "Optionele Accessoires". 
De mogelijkheid om de slave-ontvanger te laten reageren op de eerste, tweede of derde flits
Zo kunt u de flitser dus laten afgaan op een flits naar keuze. De meeste flitsers reageren meteen op de eerste flits die ze via de slave-functie waarnemen; de TF-L flitsers kunnen zo worden ingesteld dat ze bijvoorbeeld pas op de tweede of derde flits meeflitsen. Hierdoor kunt u de voorflits-functie op uw cameraflitser gebruiken.
Levering:
Falcon Eyes TF-1200L studioflitser 
Voedingskabel 
Synchronisatiekabel 
Reflector 
Flitsbuis 
Instellamp 250W 
Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Studioflitser TF-1200L met LCD Scherm

€ 499,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen