DIGITALE  KIOSK  PRINTER

DNP Digitale Kiosk Snaplab DP-SL620 met Printer

Compacte maar krachtige all-in-one Foto Kiosk met Printer

De DNP Digitale Kiosk, Snaplab DP-SL620, is klaar voor de toekomst! iOS, Android en Windows 8 Smartphones kunnen eenvoudig en snel communiceren middels een draadloze Wi-Fi verbinding. De smartphone kan tijdens de bewerking in een handige smartphone houder worden geplaatst. Wanneer u een bedrade verbinding wenst is dit ook mogelijk via USB.

Uitgebreide mogelijkheden van de Snaplab DP-SL620

De SL620 Kiosk maakt gebruik van de welbekende DS620 printer, die kwalitatief hoogwaardige (pas)foto's print. Daarnaast is er de mogelijkheid om de foto's glanzend en matt af te drukken, zonder daarvoor het papier te verwisselen. Dankzij het grote 10,1" touchscreen is deze Snaplab overzichtelijk en eenvoudig te bedienen. Standaard beschikt de Snaplab over verschillende afdruk layouts (bijv. kerst en baby kaarten). Door de geïntegreerde foto bewerkings software, kunnen de opnames eenvoudig bewerkt worden door bijvoorbeeld de kleuren aan te passen, verschillende uitsnedes en rode ogen te bewerken. De Kiosk is voorzien van geïntegreerde pasfoto software, waarmee pasfoto's kunnen worden afgedrukt. Daarnaast is het nu ook mogelijk om panoramische prints te maken.

Gebruiksvriendelijke oplossing op locatie of in winkel

Deze kiosk is perfect voor uw winkel, evenementen en op alle andere denkbare plaatsen waar u snel een gebruiksvriendelijke en complete fotokiosk wilt hebben. De kiosk heeft de optie om een kassa bon te printen op de DS620 printer, uiteraard is het ook mogelijk om een bonprinter aan te sluiten.

Optioneel kan de SL620 worden uitgebreid met een DS80(Dx) printer, waardoor er 20x30 (dubbelzijdig) kan worden geprint! De DS620 printer is compatible met DNP Partyprint. DNP heeft voor deze functie een handige app ontwikkeld welke geschikt is voor iOS en Android smartphones, zoals iPhone en Samsung.

Ondersteunde media: Compact Flash SD, MS, Micro SD, USB, Wi-FI
De Kiosk ondersteunt de volgende talen: NL / EN / FR / IT / DE / ES / PL / UK / FI

Levering:

  • 1 x Snaplab DP-SL620
  • 1 x DS620 printer
  • 1 x CD-Rom met printer driver en Handleiding
  • 1 x Netsnoer
  • 1 x Papier opvangbak (10x15)
  • 1 x Papier adapters
DNP Digitale Kiosk Snaplab DP-SL620 met Printer
€ 2.479,00

€ 2.359,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-8 dagen