DASHBOARD CAMERA

Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch

Deze Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch is een onopvallende digitale fotolijst met een hoogwaardig 21cm (8") TFT LCD-scherm voor de weergave van uw digitale foto's, videoclips en MP3-muziekbestanden. De Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch is naast de geïntegreerde speaker tevens uitgerust met een hoofdtelefoonaansluiting voor het aansluiten van aparte speakers zodat u tijdens het afspelen van foto's ook uw favoriete muziek kunt beluisteren. Om foto-, video- en muziekbestanden af te spelen plaatst u eenvoudig een SD / SDHC geheugenkaart en/of een USB-geheugenstick achterin de fotolijst. Wanneer de fotolijst ingeschakeld is worden de bestanden meteen afgespeeld wanneer u een geheugenkaart of USB-geheugenstick plaatst. Door een resolutie van 1280x800 pixels worden uw foto's haarscherp weergegeven zoals ze zijn gemaakt met een digitale camera of smartphone.

Ook beschikt de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch over diverse instelmogelijkheden welke naast het bedieningsgedeelte op de standaard van de fotolijst ook eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening ingesteld kunnen worden. Zo kan er ingezoomd worden op de afbeeldingen en is het mogelijk om ze te draaien. Tevens bestaat de mogelijkheid om de helderheid en het contrast aan te passen zodat u de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch er in elk vertrek uit kunt laten springen. Naast al deze mogelijkheden kan er ook een diapresentatie weergegeven worden.

Doordat de Digiframe 8 Slim over een bewegingssensor beschikt is het mogelijk dat de fotolijst aangaat zodra hij beweging detecteert. Dit maakt de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim naast decoratief ook nog extreem duurzaam. Het heeft een totale afmeting van 20,2 cm x 14,8 cm en 6,1 cm dik kan horizontaal op een ondergrond geplaatst worden. Omdat de Digiframe 8 Slim voorzien is van een luidspreker en er diapresentaties, films en muziek mee afgespeeld kunnen worden zal de Digiframe 8 Slim nooit vervelen. 

Toepassing Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch

U plaatst eenvoudig de fotolijst op een ondergrond waarna u de voedingskabel aansluit. Hierna zal de fotolijst vanzelf opstarten waarna u de basisinstellingen kunt wijzigen waaronder de taal, datum en tijd. Ook kunt u hier instellen dat de fotolijst op gewenste dagen van de week en specifieke tijden aan en uit moet gaan. Door op de Menu button te drukken gaat u een stap terug in het menu, waardoor het mogelijk wordt om andere opties te selecteren en instellingen te wijzigen. Omdat de Digitale Fotolijst 8 Slim 8 Inch over de Nederlandse taal beschikt en geleverd wordt met een afstandsbediening is het instellen kinderlijk eenvoudig.

Levering:

 • 1x Braun Digiframe 8 Slim 8 Inch
 • 1x Stroomkabel (1 meter)
 • 1x Afstandsbediening
 • 1x CR 2025 batterij
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking
Braun Digitale Fotolijst Digiframe 8 Slim 8 Inch

€ 99,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch

Deze Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch is een elegante digitale fotolijst met een groot, hoogwaardig 25,7cm (10.1") TFT LED-scherm voor de weergave van uw digitale foto's, videoclips en MP3-muziekbestanden. De Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch is naast de geïntegreerde speaker tevens uitgerust met een hoofdtelefoonaansluiting voor het aansluiten van aparte speakers zodat u tijdens het afspelen van foto's ook uw favoriete muziek kunt beluisteren. De Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 is standaard uitgerust met 4 GB intern geheugen waar met behulp van de mini-USB kabel foto-, video- en muziekbestanden op gezet kunnen worden. Ook is het mogelijk om dit geheugen uit te breiden door middel van een SD / SDHC geheugenkaart en/of een USB-geheugenstick. De bestanden die op dit externe geheugen staan kunnen ook naar het interne geheugen gekopieerd worden. Hiervoor is geen computer nodig. Door een resolutie van 1024x600 pixels worden uw foto's haarscherp weergegeven zoals ze zijn gemaakt met een digitale camera of smartphone.

Ook beschikt de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch over diverse instelmogelijkheden welke naast het bedieningsgedeelte op de achterzijde ook eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening ingesteld kunnen worden. Zo kan er ingezoomd worden op de afbeeldingen en is het mogelijk om ze te draaien. Tevens bestaat de mogelijkheid om de helderheid en het contrast aan te passen zodat u de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch er in elk vertrek uit kunt laten springen. Naast al deze mogelijkheden kan er ook een diapresentatie weergegeven worden.

De fotolijst met een totale afmeting van 27,5 cm x 18,7 cm en 2,5 cm dik kan horizontaal aan de muur gehangen worden. Wanneer u hem op een ondergrond wilt plaatsen kan dit zowel horizontaal als verticaal. U hoeft dan alleen maar het pootje op de juiste manier in de lijst te draaien. Omdat de Digiframe 1060 voorzien is van een luidspreker en er diapresentaties, films en muziek mee afgespeeld kunnen worden zal de Digiframe 1060 nooit vervelen. 

Toepassing Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch

U plaatst eenvoudig het pootje achterin de fotolijst waarna u de voedingskabel aansluit. Hierna zal de fotolijst vanzelf opstarten waarna u de basisinstellingen kunt wijzigen waaronder de taal, datum en tijd. Ook kunt u hier instellen dat de fotolijst op gewenste dagen van de week en specifieke tijden aan en uit moet gaan. Door op de Menu knop te drukken gaat u een stap terug in het menu, waardoor het mogelijk wordt om andere opties te selecteren en instellingen te wijzigen. Omdat de Digitale Fotolijst 1060 over de Nederlandse taal beschikt en geleverd wordt met een afstandsbediening en duidelijke handleiding is het instellen van de Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 kinderlijk eenvoudig.

Levering:

 • 1x Braun Digiframe 1060 10.1 Inch
 • 1x Stroomkabel (1 meter)
 • 1x Pootje
 • 1x Afstandsbediening
 • 1x mini-USB kabel (50 cm)
 • 1x CR 2032 batterij
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking
Braun Digitale Fotolijst Digiframe 1060 10.1 Inch

€ 109,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen