CAMERA FLITSERS

Falcon Eyes Macro Ringlamp met Flitser MRC-80FV

Deze ringlamp heeft 80 LED's en kan tevens flitsen. Het is dus een continulamp en flitser in één. Hiermee is het een veelzijdige verlichting voor foto en video. De lichtopbrengst is traploos instelbaar. Een uitstekende verlichting voor portret- en macrofotografie. De MRC-80FV is manueel in te stellen, waardoor hij geschikt is voor alle camera's met middencontact op de hotshoe aansluiting. Voor Sony/Minolta camera's heeft u een extra hotshoe nodig, vanwege de aansluiting. Hiervoor is de TF-325 van Pixel geschikt. Deze adapter vindt u bij de optionele accessoires.
Levering:
Ringlamp 
Batterijhouder 
Verbindingskabel 
Adapterringen (72, 67, 62, 58, 55 en 52 mm) 
Gekleurde Verpakking
Falcon Eyes Macro Ringlamp met Flitser MRC-80FV

€ 69,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232

De Linkstar macro LED ringlamp LSR-232 met 232 LED-lampen is een uitstekende partner in portret- en macrofotografie. meegeleverd worden 7 adapterringen om de ringlamp op uw cameralens te monteren. De ringlamp heeft een kleurtemperatuur van 6500K. De lamp werkt op meegeleverde batterijhouder (voor 6 AA batterijen, deze batterijen worden niet meegeleverd) of op een optioneel verkrijgbare accu.
Specificaties Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232
Het vermogen van de Linkstar LSR-232 kan traploos ingesteld worden. De batterijhouder kan gemonteerd worden op alle camera's met hotshoe aansluiting, met uitzondering van Sony camera's. Voor Sony camera's heeft u een hotshoe-adapter nodig. Zowel lamp als batterijhouder kunnen op een universeel lampstatief of camerabracket geplaatst worden door middel van de 1/4" female schroefdraad. Tevens wordt een kantelbare beugel meegeleverd. Deze tilting bracket kan zowel op de hotshoe als op een universeel statief met 1/4" schroefdraad bevestigd worden. Voor een optioneel statief, hotshoe-adapter, accu en acculader, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
1 x Macro LED ringlamp 
1 x Tilting bracket 
7 x Adapterring: 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 mm 
Batterijhouder BB-6
Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232
€ 129,00

€ 109,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Accupack MV-AD2 voor onderstaande types

Het Falcon Eyes Accupack MV-AD2 wordt geleverd met twee sterke accu's (NP-F960, 7.4V, 6000 mAh) en kan gebruikt worden in combinatie met een aantal Falcon Eyes LED lampen (1 tegelijk). Zo kunt u deze lampen ook buiten gebruiken.
 De accupack is onder andere geschikt voor de volgende lampen van Falcon Eyes:
- DVR-300DVC
- DVR-620D
- DVR-630DVC
- LP-D500U
- LP-D1000U
- SG-100
- LP-DB512CT
- LP-DB1024CT
Op de meegeleverde accu's wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.
Levering:
Accupack MV-AD2
2 x NP-F960F accu
1 x Acculader
1 x Voedingskabel voor acculader
1 x DC kabel (verbindingskabel)
Falcon Eyes Accupack MV-AD2 voor onderstaande types

€ 129,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Flitser DPT-386C voor Canon

Deze serie Falcon Eyes flitsers heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en digitale E-TTL en E-TTL II autofocus. Deze flitser heeft de volgende kenmerken: LCD, automatische en handmatige zoom, rood hulplicht voor scherpstelling in het donker/schemer, TTL meting, automatische sluiter instelling, 5 stops instelbaar (van 1/1-1/16)  bounce head, ingebouwde slave, ingebouwde reflexplaat, power saving functie, read/second curtain synchronisatie en auto shutter speed setting. Geschikt voor Canon camera's.
Falcon Eyes Flitser DPT-386C voor Canon

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Flitser DPT-386N voor Nikon

Deze serie Falcon Eyes flitsers heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding en digitale TTL en i-TTL autofocus. Deze flitser heeft de volgende kenmerken: LCD, automatische en handmatige zoom, rood hulplicht voor scherpstelling in het donker/schemer, TTL meting, automatische sluiter instelling, 5 stops instelbaar (van 1/1-1/16)  bounce head, ingebouwde slave, ingebouwde reflexplaat, power saving functie, read/second curtain synchronisatie, auto shutter speed setting en rode ogen reductie.

Falcon Eyes Flitser DPT-386N voor Nikon

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Pixel TTL Speedlite Camera Flitser X800C Pro voor Canon

De Pixel Camera Flitser X800c voor Canon is een makkelijk hanteerbare cameraflitser met veel mogelijkheden. De flitser beschikt over digitale TTL autofocus en is geschikt voor HSS (High Speed Sync) dankzij de maximale flitssynchronisatiesnelheid van 1/8000s. Deze flitser heeft de volgende kenmerken: LCD, handmatige en automatische zoom, rood hulplicht voor scherpstelling in het donker/schemer, TTL meting, automatische sluiter instelling, stops instelbaar (van 1/1-1/128), bounce head, ingebouwde slave, ingebouwde reflectorplaat, automatische power saving functie, accurate en consistente flitsen, 180 flitsen op vol vermogen, oververhitting beveiligingssysteem, auto shutter speed setting en rode ogen reductie. Het wireless systeem FSK 2.4GHz heeft een bereik van 50m, dit systeem is aan te sturen met een King-Pro zender. Het is mogelijk om meerdere van deze Speedlite camera flitsers met elkaar te laten communiceren zelfs als er objecten tussen de communicerende flitsers staan. De Pixel X800C kan via een mini USB aansluiting aangesloten worden op een PC, om zo de firmware bij te werken.

Mogelijkheden Pixel TTL Camera Flitser X800C

De Pixel cameraflitser kan eenvoudig uitgebreid worden met een breed scala aan strobistaccessoires zoals bijvoorbeeld de Falcon Eyes SGA-K9 strobist set. Maar er zijn ook vele losse accessoires in verkrijgbaar, zoals diffuusbollen, softboxen, kleppenset of een conische snoot. Deze kunnen met behulp van de universele CA-SGU adapter bevestigd worden. Met de Pixel X800C kunt u daarnast ook draadloos flitsen via optische transmitter. Voor relevante artikelen, klik op Optionele accessoires.

Levering:

 • 1 x Cameraflitser
 • 1 x Tas
 • 1 x Voetje SF-18
 • 1 x Flash Bounce
 • Kleurenverpakking
 • Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Flitser DPT-386S voor Sony

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Pixel TTL Speedlite Camera Flitser X800N Pro voor Nikon

De Pixel Camera Flitser X800N voor Nikon is een makkelijk hanteerbare cameraflitser met veel mogelijkheden. De flitser beschikt over digitale TTL autofocus en is geschikt voor HSS (High Speed Sync) dankzij de maximale flitssynchronisatiesnelheid van 1/8000s. Deze flitser heeft de volgende kenmerken: LCD, handmatige en automatische zoom, rood hulplicht voor scherpstelling in het donker/schemer, TTL meting, automatische sluiter instelling, stops instelbaar (van 1/1-1/128), bounce head, ingebouwde slave, ingebouwde reflectorplaat, automatische power saving functie, accurate en consistente flitsen, 180 flitsen op vol vermogen, oververhitting beveiligingssysteem, auto shutter speed setting en rode ogen reductie. Het wireless systeem FSK 2.4GHz heeft een bereik van 50m, dit systeem is aan te sturen met een King-Pro zender. Het is mogelijk om meerdere van deze Speedlite camera flitsers met elkaar te laten communiceren zelfs als er objecten tussen de communicerende flitsers staan. De Pixel X800N kan via een mini USB aansluiting aangesloten worden op een PC, om zo de firmware bij te werken.

Mogelijkheden Pixel TTL Camera Flitser X800N

De Pixel cameraflitser kan eenvoudig uitgebreid worden met een breed scala aan strobistaccessoires zoals bijvoorbeeld de Falcon Eyes SGA-K9 strobist set. Maar er zijn ook vele losse accessoires in verkrijgbaar, zoals diffuusbollen, softboxen, kleppenset of een conische snoot. Deze kunnen met behulp van de universele CA-SGU adapter bevestigd worden. Met de Pixel X800N kunt u daarnast ook draadloos flitsen via optische transmitter. Voor relevante artikelen, klik op Optionele accessoires.

Levering:

 • 1 x Cameraflitser
 • 1 x Tas
 • 1 x Voetje SF-18
 • 1 x Flash Bounce
 • Kleurenverpakking
 • Handleiding (Engels)
Falcon Eyes Flitser DPT-386S voor Sony

€ 179,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

De Falcon Eyes LED DVR-300DVC is een LED ringlamp die zeer geschikt is voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 11 cm.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC
De LED lamp bevat 300 instelbare LED lampjes. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een optioneel accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
Falcon Eyes DVR-300DVC
 • Camera beugel
 • Diffusor
 • Stroomadapter SP-AC9V/3A
Falcon Eyes LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC op 230V

€ 149,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Bi-Color LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC / 230v

De Falcon Eyes Bi-Color LED ringlamp DVR-630DVC is zeer geschikt voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het Bi-Color LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De Bi-Color LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 10 cm.
Specificaties Bi-Color LED Ringlamp Dimbaar DVR-630DVC
De Bi-Color LED lamp bevat 630 instelbare LED lampjes. Per rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De Bi-Color LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een accupack. Voor een optioneel statief en het optionele accupack, zie: "Optionele Accessoires".
Levering:
Falcon Eyes DVR-630DVC
Camera beugel
Diffusor
Stroomadapter SP-AC15V/3A
Falcon Eyes Bi-Color LED Ring Lamp Dimbaar DVR-630DVC / 230v

€ 239,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen

Falcon Eyes Ringlamp Set Dimbaar DVR-240DF op Batterij/230V

De Falcon Eyes LED ringlamp DVR-240DF is zeer geschikt voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Ten opzichte flitslicht heeft het LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn etc. De lamp kan als continulamp maar ook als flitslamp worden ingezet in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden.
Specificaties LED Ringlamp Dimbaar DVR-240DV
De Falcon Eyes DVR-240DF is een LED continu ringverlichting met flits mogelijkheid! Deze set wordt geleverd met batterypack, kleurenfilter en tas. Het vermogen van de lamp is instelbaar van 1/4 tot vol. De DVR-240DF LED lampen hebben een kleurtemperatuur tussen de 5500 en 6000 K. Met behulp van de meegeleverde kleurenfilter kan de kleurtemperatuur aangepast worden naar 3200 K. De lensopening in de lamp heeft een diameter van 102 mm. De lamp heeft een belichtingshoek van 45 graden en de stroomvoorziening komt uit de batterypack, of via de AC adapter (AC 220-240 50 Hz).
Levering:
Ringlicht DVR-240DF
Batterypack MV-AD-1
Oranje filter SP-UF240
Tas BG-240D
Camera Bracket TMB-240Z
Falcon Eyes Ringlamp Set Dimbaar DVR-240DF op Batterij/230V

€ 289,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-8 dagen